M

NU

Dot_BS_S.png

Nieuws

Feest! 2-jarig bestaan Boonen schilderwerken

04-06-2020 

Geboren in een schildersfamilie is het schildersvak mij niet met de paplepel, maar met de kwast ingegeven. Bijna 35 jaar later, mag ik nu stilstaan bij het 2-jarig jubileum van mijn eigen bedrijf.

Het is bijzonder om te zien hoeveel mensen vertrouwen in Boonen schilderwerken hebben getoond. Ik ben hier heel dankbaar voor. Sinds 4 juni 2018 staat de teller op 2506 m1 aan deur- en raamkozijnen, 147 deuren en 3056 m2 aan texwerk!

Schildersfamilie

Het ondernemen en het schildersvak zitten in mijn bloed. Mijn grootvader én mijn oom zijn beiden op jonge leeftijd een schildersbedrijf gestart. Tot op de dag van vandaag zijn mijn vader en neven hier werkzaam. Als tiener was het vanzelfsprekend dat ik in de zomer- weken met mijn familie als assistent schilder meeging. In deze tijd is mijn passie en liefde voor het vak ontstaan.

Loopbaanontwikkeling

Mijn loopbaan is begonnen met het volgen van de schildersvakopleiding van Aspirant (MBO 2), Gezel (MBO 3), tot en met Middenkader (MBO 4). Ik heb ontzettend veel mogen leren in de beginjaren van mijn carrière. Ik heb de kans gekregen om niet alleen in de uitvoering werkzaam te zijn, maar ook in de aansturing als projectleider. Het blijven groeien op zowel persoonlijk als zakelijk vlak, blijft voor mij een drijfveer. Naast mijn vakkennis die ik heb opgedaan in de schoolbanken en in de praktijk, ontwikkel ik mij graag verder door veel te lezen en het voeren van waardevolle gesprekken met inspirerende mensen.

Een jongensdroom

Op jonge leeftijd wist ik al dat ik ooit mijn eigen onderneming wilde starten. Het nemen van de eerste stap vond ik lastig. Een vast inkomen bij een werkgever geef je toch niet snel op. Bij het vervolgen van mijn loopbaan werd duidelijk dat het werken in loondienst mij niet gelukkig maakte. Ik wilde het zelf gaan doen! Mijn eigen schildersbedrijf vormgeven, met mijn eigen visie en missie.

De start als eenmanszaak

Na de nodige voorbereidingen heb ik mij op 4 juni 2018 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als eenmanszaak. Met als ambitie het realiseren van een stabiel MKB bedrijf in de Westelijke Mijnstreek; waar vakwerk, ontwikkeling en vooral werkplezier centraal staan. En tot op de dag van vandaag heb ik geen spijt van mijn keuze voor het ondernemerschap. In de afgelopen 2 jaar heb ik veel mooie projecten mogen opleveren en een fijne klantenkring op mogen bouwen. Veel mensen weten nu de weg naar Boonen schilderwerken te vinden. In combinatie met een ruime werkvoorraad, komen er nieuwe mogelijkheden in het zicht. Wie weet wat voor leuke ontwikkelingen mijn bedrijf en mij in 2021 te wachten staan. Ik heb er veel zin in!

Wat kan ik voor u betekenen?

Kwaliteit en duurzaamheid van het schilderwerk staan voorop in de uitvoering van mijn werk. Ik maak gebruik van hoogwaardige verfproducten en de afwerking van mijn werk is van een hoog niveau. Een project wordt pas opgeleverd als mijn klant en ik beiden tevreden zijn. Ik neem de tijd om samen met de klant het schilderwerk uitgebreid na te lopen en ik zorg ervoor dat de werkomgeving altijd schoon wordt achtergelaten. Persoonlijke aandacht en het luisteren naar de wensen van een klant zijn voor mij van groot belang. Ik vind het belangrijk om een langdurige relatie met mijn klanten op te bouwen en vind het prettig om tijd vrij te maken voor een kop koffie en een goed gesprek.

Hopelijk tot (weer)ziens!

Hartelijke groet,

Perry Boonen

Wij bellen u graag terug om de mogelijkheden te bespreken . . .