M

NU

Dot_BS_S.png

Over ons

Mijn naam is Perry Boonen, startende ondernemer die geboren en getogen is in het mooie Sittard – Geleen. Komende uit een schildersfamilie kreeg ik op jonge leeftijd de mogelijkheid om kennis te maken met het schildersvak.

Ik heb het als zeer prettig ervaren om door het verfraaien van objecten, middels het leveren van hoogwaardig en kwalitief schilderwerk, het leef- en werkcomfort van opdrachtgevers te optimaliseren. Met veel plezier heb ik dan ook de schilders – vakopleiding van aspirant gezel tot en met middenkader doorlopen.

Perry Boonen - Boonen Schilderwerken

Met een diploma en werkervaring op zak, kreeg ik in het begin van mijn twintiger jaren de kans om bij een groot en middelgroot schildersbedrijf als projectleider aan de slag te gaan. In deze rol was ik verantwoordelijk voor de inspectie, inventarisatie, werkvoorbereiding, uitvoering, aansturing van medewerkers en oplevering van zowel kleine als grote projecten.

Met veel gedrevenheid en passie heb ik mijzelf in de afgelopen 18 jaar kunnen ontwikkelen tot een professional in de schildersbranche. Het blijven groeien op zowel persoonlijk als zakelijk vlak, is voor mij altijd een drijfveer. Het starten van mijn eigen onderneming is een nieuwe stap in mijn carrière, waarbij ik de mogelijkheid krijg om mijn eigen visie en missie na te streven.

Visie

Boonen schilderwerken houdt zich bezig met het leveren van hoogwaardig schilderwerk, waarbij de wensen en eisen van de opdrachtgever centraal staan. Het luisteren naar en het bieden van persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel.

Het werken met professionele producten, het zorgen voor een prettige en veilige werkomgeving, binnen een op maat gemaakte planning, zorgt ervoor dat ieder project op een zorgvuldige manier wordt opgeleverd.

Boonen schilderwerken zorgt dat een pand over een uitstekende schildersconditie beschikt. Wij zijn een jong en modern bedrijf en houden de innovatie in de sector nauwlettend in de gaten. Het werken met nieuwe professionele producten en verschillende materialen wordt dan ook gestimuleerd. Wij schilderen zowel met de traditionele roller en kwast, maar zijn daarnaast ook gespecialiseerd in het werken met een verfspuit.

Missie

Boonen schilderwerken is opgericht op 4 juni 2018 als eenmanszaak met als ambitie het realiseren van een stabiel MKB bedrijf in de Westelijke Mijnstreek, waar vakwerk, ontwikkeling en werkplezier centraal staan.

Boonen schilderwerken is op zoek naar toekomstige opdrachtgevers van klein tot groot om deze doelstelling te bereiken.

Boonen schilderwerken wilt in de nabije toekomst graag een betrouwbare partner zijn voor particulieren, bedrijven, aannemers, bouwbegeleiders, verenigingen van eigenaren & vastgoedbeheerders

BoonenBus.png

Wij bellen u graag terug om de mogelijkheden te bespreken . . .