M

NU

Dot_BS_S.png

Schilder

Sittard

Een vakkundige schilder in Sittard

Ben je woonachtig in Sittard en ben je op zoek naar een goede schilder die daarnaast ook een uitstekende service verleent? Zoek niet verder, want Boonen Schilderwerken kan jou van dienst zijn! Ons schildersbedrijf staat voor duurzame, mooie en kwalitatieve schilderwerken. Ons enthousiaste team beheerst de kneepjes van het vak tot in de puntjes. Bij ons staan kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel. Wij zijn in te schakelen voor schilderwerk voor particulieren en bedrijven in Sittard en omgeving. Leuk om te weten: Sinds 2009 geldt er voor schilderwerken een laag Btw-tarief van slechts 6%! Niet alleen professioneel schilderwerk, maar ook exclusieve servic. Als schildersbedrijf in Herkenbosch vinden wij een goede service net zo belangrijk. Deze goede service proberen wij te bereiken door een open en directe communicatie en een overzichtelijke werkwijze. Tevens verlenen wij extra diensten om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Zo zullen wij geheel kosteloos al je meubels tijdelijk uit jouw woning verhuizen als je ons inschakelt als binnenschilder. Dit bespaart jou veel gesjouw en is voor ons een kleine moeite!
Boonen Schilderwerken - Offerte

Inzetbaar als binnenschilder en buitenschilder

Of jouw woning in Sittard nu van binnen of buiten geschilderd moet worden: voor beide schilderwerken zijn wij inzetbaar. Ons schildersbedrijf levert ook diensten als winterschilder. Daarnaast zorgen wij er niet alleen voor dat je wanden en plafonds er weer stralend uitzien, maar leveren wij ook de volgende werkzaamheden:
  • Schilderwerk en spuitwerk van deuren, kozijnen en ramen
  • Behangen
  • Verzorgen van sierlijsten en rozetten
  • Vloeren coaten
  • Texen of spuiten van gevels

Voor al jouw schilderwerk in Sittard bel je Boonen Schilderwerken

Klaar om jouw huis of bedrijfspand in Sittard onder handen te nemen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of bel: 06 1555 7662.

Binnen de lijnen,

Buitengewoon schilderwerk!

Wij bellen u graag terug om de mogelijkheden te bespreken . . .